Η επίσημη γλώσσα της Γαλλίας καθώς και άλλων ευρωπαϊκών χωρών, αλλά και κρατών της Αμερικανικής Ηπείρου, από τον Καναδά μέχρι και την Καραϊβική. Τα Γαλλικά, σαν δεύτερη γλώσσα, εξακολουθούν να προσελκύουν μέχρι και σήμερα ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού.

Το SmartLink σας προσφέρει ένα εκτεταμένο πρόγραμμα σπουδών στη γαλλική γλώσσα που καλύπτει όλες τις ανάγκες μάθησης των μαθητών μας. Με όλα τα επίπεδα διαθέσιμα από το φθινόπωρο και μαθήματα που έχουν σχεδιαστεί ακόμα και για τους φοιτητές που θέλουν να συνεχίσουν τις σπουδές τους στο εξωτερικό.

Επίπεδα:
 • Preparatoire Open or Close

  Μέσα από ευχάριστες και διασκεδαστικές δραστηριότητες το παιδί έχει την πρώτη επαφή με τη γλώσσα. Τραγούδια, παιχνίδια και δημιουργική ενασχόληση με επίκεντρο την γλώσσα.

 • Cours 1 Open or Close

  Τα πρώτα βήματα εκμάθησης, πρακτικής και κατανόησης όλων των γλωσσικών δεξιοτήτων.DELF A1 primaire. Το πρώτο πτυχίο των γαλλικών αναγνωρισμένο από το Γαλλικό Υπουργείο παιδείας.

 • Cours 2 - A2 Open or Close

  Συστηματική εκμάθηση και εξάσκηση των δεξιοτήτων της γλώσσας. Προετοιμασία για το 2ο πτυχίο των Γαλλικών DELF A2.

 • Courrs 3 - B1 Open or Close

  Ολοκλήρωση της βασικής εκπαίδευσης της γλώσσας στο επίπεδο Β1 και της πρακτικής και κατανόησης όλων των γλωσσικών δεξιοτήτων. DELF B1, ή SORBONNE B1.

 • Cours 4 - B2 Open or Close

  Ολοκλήρωση της γραμματικής. Προετοιμασία για το πτυχίο μέσω διαδραστικών ασκήσεων, tests και πρακτική εξάσκηση στα διαφορετικά μέρη της εξέτασης. DELF B2 ή SORBONNE B2.

 • Cours 5 - C1 Open or Close

  Ανάπτυξη του λεξιλογίου και γραπτού λόγου. Προετοιμασία για το πτυχίο Dalf C1 ή Sorbonne C1.

 • Cours 6 - C2 Open or Close

  Προετοιμασία για το πτυχίο μέσω διαδραστικών ασκήσεων, tests και πρακτική εξάσκηση με προσανατολισμό στα διαφορετικά μέρη της εξέτασης για το πτυχίο Dalf C2 ή Sorbonne C2.