Αγγλικά

Η Αγγλική γλώσσα, εδώ και δεκαετίες, έχει καθιερωθεί ως η διεθνής γλώσσα. Σε όλους τους τομείς σχεδόν απαιτείται επαρκής έως και άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας, γι’ αυτό σήμερα περισσότερο από ποτέ καθίσταται αναγκαία η απόκτηση ενός πτυχίου στα αγγλικά. 

Στο SmartLink προσφέρεται η δυνατότητα εκμάθησης των Αγγλικών από το 1ο επίπεδο (αρχάριοι) μέχρι επίπεδο Proficiency.

Γενικά αναγνωρισμένα πτυχία από τον ΑΣΕΠ στα επίπεδα Β1- Β2 και C1 – C2.

Διαβάστε Περισσότερα

Γαλλικά

Η επίσημη γλώσσα της Γαλλίας καθώς και άλλων ευρωπαϊκών χωρών, αλλά και κρατών της Αμερικανικής Ηπείρου, από τον Καναδά μέχρι και την Καραϊβική. Τα Γαλλικά, σαν δεύτερη γλώσσα, εξακολουθούν να προσελκύουν μέχρι και σήμερα ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού.

Το SmartLink σας προσφέρει ένα εκτεταμένο πρόγραμμα σπουδών στη γαλλική γλώσσα που καλύπτει όλες τις ανάγκες μάθησης των μαθητών μας. Με όλα τα επίπεδα διαθέσιμα από το φθινόπωρο και μαθήματα που έχουν σχεδιαστεί ακόμα και για τους φοιτητές που θέλουν να συνεχίσουν τις σπουδές τους στο εξωτερικό.

Επίπεδα:

Ρωσικά

Τα Ρωσικά είναι η επίσημη γλώσσα σε περίπου 400 εκατομμύρια ανθρώπους και θεωρούνται μία από τις πέντε πιο σημαντικές γλώσσες του κόσμου. Πέρα από τη χρήση τους στη Ρωσική Δημοκρατία, την Ουκρανία, την Κεντρική Ασία και την περιοχή του Καυκάσου, η ρωσική γλώσσα ομιλείται ακόμα και στις Ε.Π.Α. και συγκριμένα από μεγάλες κοινότητες, όπως αυτή της Νέας Υόρκης.

Το SmartLink προσφέρει εισαγωγικά, αλλά και ενδιάμεσα μαθήματα ως προς την στην ομιλία, την ανάγνωση και γραφή. Είτε είστε στην αρχή των σπουδών σας, είτε έχετε κάποια γνώση της γλώσσας, προσφέρουμε μαθήματα που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τις δεξιότητες επικοινωνίας σας και την κατανόηση της ρωσικής κουλτούρας με δυνατότητα απόκτησης πτυχίου από το Ινστιτούτο Πούσκιν.

Τα Ρωσικά διδάσκονται σε διάφορα επίπεδα κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους.

Επίπεδα: